-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Marinerede haricots vert med serranoskinke
Næringsindhold
- Energi pr. person:460 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:52 %
4
Ingredienser
- 300 g haricots verts
- 6 tynde skiver serranoskinke.
- Senneps-dressing:
- 1/4 dl god olivenolie
- 1 lille fed knust hvidløg
- 1 tsk fintreven citronskal
- 1 tsk honning
- 2 spsk citronsaft
- 3 tsk grovkornet dijonsennep
- salt, friskkværnet peber.
- 400 g baguette.
Sådan gør du
- Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, kog dem 4-5 minutter, hæld dem i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Kan gøres i forvejen.
- Tag 4-5 bønner (alt efter tykkelse) og saml dem i bundter.
- Skær skinkeskiverne igennem på langs og sno en halv skive skinke om hvert bundt. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend bønnerne med dressingen – eller servér den som dip til.