-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Minidoughnuts
Søde, saftige mandeldoughnuts i miniformat – og helt uden hvede og friture! De er smaddernemme at lave, men kræver en dougnutform. Alternativt kan du bage dem som muffins.
Ingredienser
- 18-20 minidoughnuts
- Doughnuts:
- 180 g mandelmel
- 45 g sukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- skal fra ½ økologisk citron
- 25 g smør
- 3 æg
- Pynt:
- Flormelis
- Hindbær-, brombær- og citronsaft
- Frysetørrede bær
- Sukker
Sådan gør du
- Doughnuts: Bland mandelmel, sukker, bagepulver, sukker, salt og citronskal i en skål. Smelt smør, og rør det i. Tilsæt æg, og rør rundt, indtil dejen er ensartet. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i en smurt doughnutform. Bag dem 8-10 minutter ved 175 grader i formen. Lad dem køle helt af.
- Pynt: Dekorer de afkølede doughnuts med forskelligfarvet glasur, frysetørrede bær, chokolade, nødder, karamel, sukker etc.
- Spis dem nybagte. Der smager de allerbedst!
- Tip: Du kan købe en doughnutform hos en af de mange isenkræmmere. Ellers bag dem som muffins. Bagetiden er ca. 10-12 minutter. Tjek undervejs.