Minifiskedeller med chili

Minifiskedeller med chili

4 personer

Ingredienser

  • Minifiskedeller med chili
  • Fiskefars:
  • 500 g lyssejfilet, mørksej el.
  • torsk
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk el. fløde
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. revet løg
  • peber
  • olivenolie og smør til stegning
  • citronbåde
  • 2 spsk. fintrevet ingefær
  • 1 tsk. rød frisk finthakket chili el. sambal oelek
  • evt. 100 g grofthakkede vandkastanjer (købes i dåse)
  • olie til stegning
  • Pynt:
  • evt. finthakket chili
  • Tilbehør:
  • ris, sojasauce, limebåde og kogte sukkerærter

  1. Rør ingredienserne til farsen sammen.
  2. Form små fiskefrikadeller, og steg dem iolie. Pynt evt. fiskefrikadellerne med lidt chilidrys.Server med det foreslåede tilbehør.