3 x nem dip
3 forskellige dips
Ingredienser
Bønnedip:
1 dåse velafdryppede økologiske
butterbeans
2 fed knust hvidløg
1-2 tsk stødt spidskommen
1 tsk røget spansk paprika
1 spsk olivenolie
citronsaft
1 spsk friskhakket mynte
salt, peber
Rød peberdip:
2 flækkede, udkernede røde peberfrugter
1 bøtte ricotta (250 g)
25 g hakkede valnøddekerner
salt, friskkværnet peber
Hvidløgsdip:
3 dl Cheasy fraiche 6%
2 fed knust hvidløg
salt, friskkværnet peber
1 dl finthakkede krydderurter
Sådan gør du:
Bønnedip:
Blend alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft og krydderier efter ønske.
100 kcal. pr. person
Rød peberdip:
Grill peberfrugterne på skindsiden, til de er mørke og blistrede. Kom peberfrugterne i en plastpose, lad dem afkøle en smule og pil skindet af. Hak og rør peberfrugterne med ricotta og valnøddekerner, smag til med salt og peber og server.
120 kcal. pr. person.
Hvidløgsdip:
Rør og smag den syrnede fløde til med alle de øvrige ingredienser.
60 kcal. pr. person.