Agurke- og laksesnitter med karse
SPONSORERET indhold

Agurke- og laksesnitter med karse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De obligatoriske agurkesandwiches får selskab af sprøde toast med røget laks og masser af karse. Enkelt og godt.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
28. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til 16 stk – 8 af hver
Agurkesandwich:
8 skiver store toastbrød, almindelige
1 bæger flødeost, ca 200 g
½ agurk
havsalt og friskkværnet peber

Laks med karse:
4 skiver store toastbrød, almindelige
ca 25 g blødt smør
100 g røget laks
1 bakke karse
friskkværnet peber

Sådan gør du:

Smør de 8 skiver toast til agurkesandwich med et tyndt lag flødeost. Skær agurken i tynde skiver, og dæk fire af toastbrødene med et lag agurkeskiver. Drys med salt og friskkværnet peber, og læg de resterende toast over, og tryk let sammen. Dæk dem til med film, mens du laver laksetoastene.

Rist toastbrøddene til laksesnitterne, og lad dem køle. Smør med et tyndt lag smør, fordel laksen over og klip rigeligt med karse over. Kværn med masser af frisk peber, skær kanterne af både lakse- og agurketoast, og del dem i halve. Servér med det samme, ellers bliver de tørre.

Prøv også scones og lemon-lime curd

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/