Appelsin-chokoladecookies

Foto: Thomas Hergaard

Appelsin-chokoladecookies - opskrift fra Hjemmet

Appelsin-chokoladecookies

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Arbejdstid:
45 min.
Bagetid:
12 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 40 stk.)
125 g smør
75 g sukker
75 g farin
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1 spsk appelsinskal
1 spsk orangelikør (kan udelades)
100 g mel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt muskat
1 knsp salt
100 g mørk chokolade
100 g havregryn

  1. Pisk smør, sukker og farin cremet og pisk æg, vanilje, fintrevet appelsinskal og orangelikør i.
  2. Bland mel, kakao, bagepulver og krydderier sammen og rør det i dejen. Tilsæt grofthakket chokolade og havregryn.
  3. Tril dejen til kugler på størrelse med en valnød og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
  4. Bag kagerne ved 180 grader i 10-12 min.
  5. Flyt dem over på en rist og lad dem afkøle. Opbevar i en kagedåse.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julesmåkager, Appelsin og Cookies