Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Bagt laks
Foto: Andreas Wiking Bagt lakslaks

Bagt laks

Frisk og krydret laks bagt i ovnen med hel citron, hvidløg, ingefær og gurkemeje.

1
Print

skal og saft af 1 citron
1 fed hvidløg
2 cm ingefær
½ ssk gurkemeje
1 laksefilet (125 g)
havsalt
peber

Sådan gør du

Riv citronskal, hak hvidløg og ingefær fint, og bland det med gurkemeje, så det bliver til en gul pasta. Gnid pastaen ind i laksen. Drys med havsalt og peber.

Varm ovnen op til 180 grader, og bag laksen i 25-30 minutter.

PRØV OGSÅ: Røget laks og grønkål med wasabi

PRØV OGSÅ: Fisk i grøntsagssauce med dild og citron

PRØV OGSÅ: Laks med lækkert tilbehør fra Jamie Oliver

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fisk, Louise Bruun og Hovedret