Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
SPONSORERET indhold

Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En kage uden sukker, men hold dig til ét stykke, hvis du vil holde kalorieregnskabet.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
10. jan. 2017 | Mad | ALT for damerne
14 stk. sukkerfri brownies | Total: 40 min

Ingredienser


100 g mandler
100 g mørk chokolade 75% eller sukkerfri
100 g Bagesød eller perfect Fit
40 gram kakao
½ tsk. bagepulver
1 tsk vaniljepulver
50 g marshmallows, sukkerfri
60 g valnødder
4 æg
1 dl rapsolie (65 g)

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan bager du sukkerfrie brownies:

1. Blend mandlerne til mandelmel i en foodprocessor eller i en blender. Tilsæt mørk chokolade og blend igen.

 

2. Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Bagesød, kakao, bagepulver og vanilje og rør grundigt.

 

3. Klip marshmallowsene i små stykker og hak valnødderne groft. Bland dem i de tørre ingredienser.

 

4. Pisk æg og rapsolie i en skål for sig selv. Tilsæt derefter æggemassen til de tørre ingredienser og rør rundt.

 

5.  Hæld dejen i en lille kageform beklædt med bagepapir.

 

6. Bages ved 160 grader varmluft ovn i 25-30 min.

 

 

Prøv også Varm chokolade uden sukkerchok