Coleslaw med appelsin-vinaigrette
SPONSORERET indhold

Coleslaw med appelsin-vinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne coleslaw er frisk, aromatisk og fyldt med karakter.

Af: Emma Martiny Foto: Jesper Glyrskov
03. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ hvidkål
1 dl tørrede tranebær
1 appelsin
1 dl valnøddekerner

Appelsin-vinaigrette:
1 appelsin, saft heraf
3 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike
1 tsk dijonsennep
1 knsp kanel
salt og friskkværnet peber
 

Sådan laver du coleslaw:

Snit hvidkålen helt fint, eller riv den groft. Brug eventuelt en foodprocessor for at gøre arbejdet nemmere. Hak tranebærrene groft, og vend dem i kålen i en stor skål. Fileter den ene appelsin, kom appelsinfileterne i salaten, og pres den sidste saft fra den hvide hinde over den snittede hvidkål.

Appelsin-vinaigrette:
Lav vinaigretten ved at presse den anden appelsin og ryste saften sammen med alle de andre ingredienser. Hæld vinaigretten over salaten, og lad det hele trække minimum en time i køleskabet. Rist valnøddekernerne kort tid på en tør pande, og drys dem over coleslawen inden servering.

PRØV OGSÅ: Sprød rødbedesalat med ingefær og mandler

PRØV OGSÅ: Luksussalat med varmrøget laks

PRØV OGSÅ: Cous cous med granatæbler og krydderurter