Coleslaw på gulerødder og spidskål med vindruer og chili
SPONSORERET indhold

Coleslaw på gulerødder og spidskål med vindruer og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En spicy salat, der overrasker smagsløgene med sine forfinede nuancer.

Af: Umahro Cadogan Foto: Maria Nørregaard
15. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ spidskål
2 gulerødder
10 vindruer
1 fed hvidløg
15 g frisk ingefær
1 citron
2 spsk eddike
1 spsk honning
2 dl skyr
1 kvist frisk rosmarin
havsalt
friskkværnet sort peber
¼ vaniljestang, kornene herfra

Sådan laver du coleslaw:

Snit spidskål fint, og riv gulerødderne meget fint. Del vindruerne i halve eller kvarte. Hak hvidløget, og ingefæren meget fint. Kom det hele i en skål, og riv skrællen af en citron udover.

Pres citronsaften over bagefter, og tilsæt eddike, honning og skyr. Pil bladene af 1 kvist rosmarin, og kom dem i. Rør nu coleslawen sammen, og smag til med salt og peber.

Lad den trække mindst 30 minutter, men coleslawen smager allerbedst dagen derpå og holder sig snildt 3–4 dage i køleskabet.

122 kcal pr. portion


PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med et feminint touch

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/