-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Coleslaw på gulerødder og spidskål med vindruer og chili
En spicy salat, der overrasker smagsløgene med sine forfinede nuancer.
4
Ingredienser
- ½ spidskål
- 2 gulerødder
- 10 vindruer
- 1 fed hvidløg
- 15 g frisk ingefær
- 1 citron
- 2 spsk eddike
- 1 spsk honning
- 2 dl skyr
- 1 kvist frisk rosmarin
- havsalt
- friskkværnet sort peber
- ¼ vaniljestang, kornene herfra
Sådan laver du coleslaw:
- Snit spidskål fint, og riv gulerødderne meget fint. Del vindruerne i halve eller kvarte. Hak hvidløget, og ingefæren meget fint. Kom det hele i en skål, og riv skrællen af en citron udover.
- Pres citronsaften over bagefter, og tilsæt eddike, honning og skyr. Pil bladene af 1 kvist rosmarin, og kom dem i. Rør nu coleslawen sammen, og smag til med salt og peber.
- Lad den trække mindst 30 minutter, men coleslawen smager allerbedst dagen derpå og holder sig snildt 3–4 dage i køleskabet.
- 122 kcal pr. portion
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/
PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med et feminint touch