-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Gulerodspandekager
Disse gulerodspandekager er inspirerede af den klassiske gulerodskage. De er søde, krydrede og toppet med syrlig ostetopping, præcis som kagen. Men her er mindre fedt, færre kulhydrater og masser af frø og lækkerier.
Cirka 10 stk.
Ingredienser
- 1 dl mandelmælk
- (eller anden mælk)
- 4 æg (L)
- 1 dl hørfrø
- ½ dl chiafrø
- 1 dl mandelmel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt kanel
- 1 tsk stødt kardemomme
- salt
- 2 dl revet gulerod
- 1 dl hakkede valnødder
- 1 dl små rosiner
- olie til stegning
- Topping:
- 100 g flødeost
- 200 g skyr
- 2 spsk.flydende honning
- 1 tsk fint revet øko citronskal
- hakkede valnødder
- evt. ahorn- eller agavesirup
Sådan gør du
- Pisk mandelmælk og æg sammen. Tilsæt hørfrø og chiafrø, og lad det trække i 10 minutter. Bland mandelmel, bagepulver, kanel, kardemomme og lidt salt sammen, og rør det i æggemasssen. Vend revet gulerod, valnødder og rosiner i dejen, og steg små, tykke pandekager i lidt olie på en varm pande. De skal have ca. 2 minutter på hver side.
- Topping:
- Pisk flødeost og skyr sammen med honning og citronskal. Server pandekagerne med skyrtopping, nødder og eventuelt ahornsirup.
PRØV OGSÅ: Ricottakager med valnødde-ahornsirup-smør
PRØV OGSÅ: Blåbærpandekager
PRØV OGSÅ: Amerikanske boghvedepandekager med banan