Gulerodskage - en lækker klassiker

Findes der noget bedre end en lækker nybagt og svampet gulerodskage? Ikke rigtigt - og hvis du er vild med gulerodskage, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig de bedste opskrifter på gulerodskage fra ALT for damerne, BoligLiv, FIT LIVING, Hjemmet & Hendes Verden.

Mad

Sund gulerodskage

Gulerodskage, der om muligt verdens bedste! Den er svampet og fuld af smag, og så bliver den kun bedre af et par dage i køleskabet.

mere om Gulerodskage

Gulerodskage kan bages både som muffins, bradepandekage, i brødform eller springform, og de bedste gulerodskager har det helt rigtige og snaskede glasur på toppen.

Glasuren til gulerodskagen kan du lave på mange måder, men de fleste laver en creme af flormelis og flødeost eller smør, som de pisker med vaniljekorn og evt. citron. Den fede og søde topping smager godt sammen med gulerodskagen, der som regel har en eller anden form for krydderi i dejen, som f.eks. ingefær, nelliker eller kanel.

De fleste vælger også at putte rosiner, mandler eller nødder i dejen – det giver gulerodskagen lidt mere struktur – og bid. Her har vi samlet de bedste opskrifter på gulerodskage, lige fra den sunde til syndige. God fornøjelse.

Gulerodslagkage med mascarpone

En af vores evige favoritter er gulerodskagen, som her lægges sammen med mascarponecreme