Gulerodscookies
SPONSORERET indhold

Bag de bedste gulerodskage-cookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan bager du lækre cookies, der smager lige så skønt som en gulerodskage. Skal det være ekstra lækkert, topper du de lækre cookies med en flødeostglasur - præcis lige som en gulerodskage. Her får du opskriften på de lækreste cookies, der smager som gulerodskage. Sådan bager du gulerods(kage)cookies:

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
14. jan. 2022 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 24 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet

200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
¼ tsk salt
125 g blødt smør
75 g farin
50 g sukker
1 æg str. L
½ tsk vaniljesukker
2 gulerødder (revne)
75 g valnødder (hakkede)
75 g rosiner

Flødeostglasur:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
150 g sigtet flormelis
Kornene af en ½ stang vanilje eller ½ tsk vaniljesukker.

Sådan bager du cookies a la gulerodskage:

  1. Varm ovnen op til 160 grader varmluft (180 grader alm. ovnvarme). Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen.
  2. Pisk smørret cremet med farin og sukker og pisk æg og vaniljesukker i. Tilsæt gulerødder, valnødder og rosiner og rør melet i.
  3. Sæt dejen med dessertskeer på to bageplader med bagepapir – og tryk dem let flade med en gaffel.
  4. Bag kagerne 12-15 min. og lad dem stå på pladerne et par minutter, før de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse.
  5. Server evt. kagerne med flødeostglasur: Rør 25 g blødt smør med 100 g flødeost naturel, 150 g sigtet flormelis og kornene af en ½ stang vanilje eller ½ tsk vaniljesukker.

    cookies-gulerodskage-opskrift-txt.jpg

Anbefalet til dig