Gulerodskage i bradepande
SPONSORERET indhold

Gulerodskage i bradepande med pekannødder og frosting

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn gulerodskage med lækker flødeost-glasur og pekannødder på toppen. Gulerodskagen bages i bradepande, så der er nok til flere kagesultne munde, og kagen er perfekt til at tage med som klassens-time-kage eller på arbejde. Her får du opskriften:

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
05. okt. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
18-20 stykker gulerodskage

Ingredienser

450 g gulerødder
3 æg
225 g sukker
1½ dl vegetabilsk olie
300 g hvedemel
2½ tsk. bagepulver
3 tsk. kanel
150 g pekannødder


Frosting:
200 g flormelis
100 g blødt smør
100 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
50 g pekanødder

Sådan bager du gulerodskage

1. Tænd ovnen på 175 gr. Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern.

2. Pisk æg og sukker, til det er hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver, kanel og revet gulerod i dejen. Rør dejen godt sammen.

PRØV OGSÅ: Choko-banan-doughnuts

3. Hak pekannødderne, og vend dem i dejen.

4. Beklæd en bradepande (25 x 30 cm) med bagepapir. Bag kagen i ca. 35-40 min. Afkøl kagen på en bagerist. Når den er kold, pyntes den med frosting.

Frosting:
1. Flormelis, smør, flødeost og vaniljesukker røres, til det er blødt og cremet.

2. Smør frostingen udover kagen i et tykt lag, og pynt med hele pekannødder på toppen.

TIP: Nødderne i kagen kan udelades, hvis du har en allergiker i familien.