-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Lækker gulerodslagkage med mascarpone
En af vores evige favoritter er gulerodskagen, som her lægges sammen med mascarponecreme. Uh, det er godt!
GULERODSLAGKAGE MED MASCARPONECREME
Ca. 12 stykker, Tid: ca. 20 min. plus bagetid
250 g sukker
3 æg
2 dl vindruekerneolie
200 g hvedemel
2 tsk. kanel
½ tsk. salt
1 lille tsk. natron
250 g revne gulerødder
30 g hakkede valnødder
30 g rosiner (kan udelades)
Mascarponecreme:
250 g mascarpone
50 g blødt smør
200-250 g flormelis
mørk chokolade til pynt
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Pisk sukker og æg skummende. Tilsæt olien.
3. Bland hvedemel med kanel, salt og natron, og sigt i dejen. Vend revne gulerødder, valnødder og rosiner i.
4. Fordel dejen i smurt rugbrødsform på ca. 1½ liter. Bag kagen i ca. 1 time. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages den lidt længere tid. Afkøl kagen.
5. Pisk mascarpone med smør og flormelis til en tyk ostecreme.
6. Flæk kagen på langs, så du har tre nogenlunde lige tykke stykker. Læg kagen sammen med af mascarponecremen. Top kagen med resten af cremen, og pynt med revet chokolade.