Gulerodskage med kokoscreme

Foto: Columbus Leth Lækker gulerodskage med lækker kokoscreme

Gulerodskage med kokoscreme

Gulerodskage med kokoscreme

Vi har fornyet klassikeren med skøn kokoscreme.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Gulerodskage med kokoscreme


Tid: ca. 30 min. plus bagetid
(10 pers.)

275 g brun farin
1 spsk. vaniljesukker
2½ dl solsikke- eller rapsolie
4 æg
50 g kokosfibermel
50 g groft kokosmel
250 g hvedemel
1 spsk. stødt ingefær
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. bagepulver
400 g revne gulerødder
50 g hakkede mandler eller valnødder
75 g rosiner

Kokoscreme:
500 g mascarpone
75 g flormelis
kokoschips til pynt

Sådan bager du gulerodskage

  1. Tænd ovnen på 160 grader. Pisk brun farin og vanilje med olie et par minutter. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes.
  2. Bland kokosfibermel med kokosmel, hvedemel, krydderier og bagepulver, og rør i dejen sammen med gulerødder, nødder og rosiner. Rør dejen ensartet.
  3. Fordel dejen i en foret springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen i ovnen i ca. 1 time. Mærk efter med en kødnål. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid. Afkøl kagen.
  4. Rist kokoschips i ovnen på et stykke bagepapir, til de bliver gyldne.
  5. Pisk mascarpone med flormelis, og fordel cremen på kagen.
  6. Pynt med ristede kokoschips.

PRØV OGSÅ: Bananbrød med hvid chokolade

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gulerodskage, Mascarpone og Bageopskrifter