
SPONSORERET indhold
Gulerodskage med ananas
Lækker gulerodskage med ananas og flødeosteglasur. Se her, hvordan du bager den saftige gulerodskage
8-10 personer
Ingredienser
Dej:
3 æg
1¼ dl olie
225 g sukker
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
300 g fintreven gulerod
100 g hakkede valnødder
2 tsk. reven usprøjtet
appelsinskal
2 dl ananasmos fra dåse, eller hak nogle skiver ananas fra dåse
Flødeosteglasur:
4 spsk. blødt smør
6 spsk. flødeost
5 dl flormelis
1 tsk. revet citronskal
Pynt:
evt. revet usprøjtet appelsinskal
Sådan bager du gulerodskage med ananas
- Pisk æggene, til de er skummende. Pisk olien i. Pisk sukkeret i. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og vend det rundt.
- Bland gulerod, valnødder, appelsinskal og ananasmos i. Kom dejen i en form 20 x 30 cm foret med bagepapir.
- Bag kagen ca. 50-60 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
- Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis og citronskal i. Fordel icingen på kagen. Pynt evt. med reven appelsinskal.