Helstegt frokostkylling
SPONSORERET indhold

Helstegt frokostkylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er virkelig nemt at tilberede lækker kylling, som alle vil elske. Prøv denne helstegte kylling, der er skøn både til frokost og aftensmad.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. nov. 2019 | Mad | Fit living
4 personer | Total: en time

Ingredienser

1 stor kylling
2 porrer
800 g. persillerødder
1 tsk. olivenolie
Salt
½ citron

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    494 Kcal
  • Fedt:
    46 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    19 %

Sådan gør du:

  1. Rens kyllingen for blodrester.
  2. Snit porrerne i skiver, skyl dem også efter de er skåret, så du er sikker på at få alt jord væk.
  3. Skræl rødderne, og skær dem i grove stykker.
  4. Vend porrer og rødder med lidt olivenolie og salt, og læg dem i bunden af et ovnfast fad.
  5. Læg dernæst kyllingen på toppen.
  6. Skær citronen i skiver, og læg dem ved kyllingen. Krydr den med salt.
  7. Steg kyllingen i den varme ovn i 50-60 minutter. Vend gerne rundt i grøntsagerne undervejs.

Anbefalet til dig