Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sådan laver du hjemmerørt remoulade
Foto: Stine Christiansen/Skovdal Sådan laver du hjemmerørt remoulade

Hjemmerørt remoulade

Hjemmerørt remoulade

6-8 personer
Print

Mayonnaise
3 æggeblommer
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
1 tsk sennep
3,5 dl neutral olie (brug f.eks. macadamiaolie eller en neutral rapsolie)

Til remoulade:
2 dl råsyltet pickles (se opskrift side 63)
2 dl mayonnaise

Sådan laver du mayonnaise og remoulade:

Mayonnaise:
Kom æggeblommer, hvidvinseddike, salt og sennep op i en skål, og pisk det meget grundigt sammen, tilæggeblommerne bliver tykke og luftige. Tilsæt olien i en ganske tynd stråle, mens du stadig pisker – kommer der for meget olie i ad gangen, så skiller mayonnaisen, og du må starte forfra. Fortsæt, til mayonnaisen er tyk.

Til remoulade:
Blend/hak de færdige pickles, så de bliver mere findelte, og vend med lige dele mayonnaise. Det smager tusind gange bedre end køberemoulade.