KETO opskrift: Club sandwich
SPONSORERET indhold

KETO opskrift: Club sandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan sagtens lave om på en klassiker! Se bare denne meget sunde og virkelig lækre udgave af en club sandwich.

Af: Jane Faerber Foto: Columbus Leth
03. jan. 2019 | Opskrift | ALT.dk
1 person

Ingredienser

2 blomkålsbrød 
70 g kyllingebryst
2 salatblade
2 skiver bacon
3 skiver tomat (30 g)
Friskkværnet peber

Karrydressing:

20 g mayonnaise
¼ tsk karrypulver

Blomkålsbrød 

300 g blomkål
50 g solsikkekerner
50 g parmesanost
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk karry
1-2 tsk salt
3 æg
20 g Pofiber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    495 Kcal
  • Fedt:
    36 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    7 %

Sådan gør du

  1. Smør det ene stykke blomkålsbrød med karrydressingen og læg salatblade ovenpå.
  2. Skær kyllingebrystet i skiver og fordel dem ovenpå salaten.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en varm pande eller i ovnen og fordel de to skiver i sandwichen sammen med tomatskiverne.
  4. Krydr til sidst med lidt friskkværnet peber. Luk sandwichen med det andet stykke blomkålsbrød.

Blomkålsbrød

  1. Opvarm ovnen til 180 grader var mluft.
  2. Skær blomkålen i mindre stykker og kom dem i foodprocessoren sammen med solsikkekerner, parmesanost, krydderier og salt og blend.
  3. Tilsæt æggene og Pofiber og blend igen, til du har en grov men ensartet dej.
  4. Sæt klatter af dejen på to bageplader med bagepapir og form dem runde og flade med hænderne.
  5. Bag brødene i ovnen i ca. 20-22 minutter, eller til de er let gyldne. Tag pladen ud og let forsigtigt på brødene med en spatel.
  6. Lad dem afkøle helt på en bagerist. Opbevar dem i køleskab med madpakkepapir imellem. De kan holde sig i ca. 4-5 dage.

Anbefalet til dig