
SPONSORERET indhold
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
De fleste grøntsager kan puttes i denne suppe, som med varmende ingefær og chili er en rigtig forkølelseskriger. Samtidig med bouillonens gode effekt på immunforsvaret får du nemlig ingefærens bakteriedræbende egenskaber og chiliens evne til at opløse slim.
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili til 4 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
1,2 l bouillon
400 g kogt kylling, strimlet
200 g grønkål, finthakket
2 forårsløg, i tynde ringe
2 cm ingefær, fintrevet
1 rød chili, fintsnittet
1 fed hvidløg, revet
salt
1 spsk æbleeddike
evt. frisk koriander til servering.
Sådan laver du klar kyllingesuppe
Varm bouillonen op (Se en opskrift her), og kom kyllingekødet i. Lad suppen småsimre i 4-5 minutter, til kyllingen er varm.
Tilsæt grønkål, forårsløg, ingefær, chili og hvidløg, og smag suppen til med salt og æbleeddike.
Drys grofthakket frisk koriander over ved servering.