Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
SPONSORERET indhold

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De fleste grøntsager kan puttes i denne suppe, som med varmende ingefær og chili er en rigtig forkølelseskriger. Samtidig med bouillonens gode effekt på immunforsvaret får du nemlig ingefærens bakteriedræbende egenskaber og chiliens evne til at opløse slim.

Af: Valéria Lima og Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
16. jan. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

1,2 l bouillon
400 g kogt kylling, strimlet
200 g grønkål, finthakket
2 forårsløg, i tynde ringe
2 cm ingefær, fintrevet
1 rød chili, fintsnittet
1 fed hvidløg, revet
salt
1 spsk æbleeddike
evt. frisk koriander til servering.

Sådan laver du klar kyllingesuppe

Varm bouillonen op (Se en opskrift her), og kom kyllingekødet i. Lad suppen småsimre i 4-5 minutter, til kyllingen er varm.

Tilsæt grønkål, forårsløg, ingefær, chili og hvidløg, og smag suppen til med salt og æbleeddike.


Drys grofthakket frisk koriander over ved servering.