Kylling i ratatouille
SPONSORERET indhold

Kylling i ratatouille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemmere bliver det ikke. Alt ind i ovnen. Alt i et fad. Masser af grønt og masser af smag. Kort sagt: Din bedste ven i hverdagen.

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen / Skovdal.dk
18. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 økologisk kylling
olivenolie
salt
1 squash
1 aubergine
2 rødløg
500 g små stilktomater
300 g kogte kikærter

Sådan laver du kylling i ratatouille

Del kyllingen i 10 stykker (to overlår, to underlår, fire bryststykker, to vinger). Kom dem i et ovnfast fad. Gnid dem med lidt olivenolie, og krydr dem med salt. Steg kyllingen ved 250 grader i cirka 30 minutter. Vend den. Skær squash, aubergine og løg i grove stykker, og kom dem i fadet. Steg det hele i yderligere 15 minutter. Tilsæt kikærter og tomater, vend forsigtigt rundt i det hele, og tilsæt evt. mere olivenolie. Steg i yderligere 10 minutter, eller til grøntsagerne er smækre, og kyllingen gennemtilberedt. Server straks.

TIP

Du kan sagtens lave retten med færre – eller andre – grøntsager!


PRØV OGSÅ: Harissa