Lynstegt kalv med rucola og svampe

Foto: Maria Warnke Nørregaard Find opskriften her.

Lynstegt kalv med rucola og svampe

En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer
Ingredienser

250 g magert kalvekød
2 fed hvidløg
Salt og peber
300 g blandede svampe
1 tsk. olivenolie
75 g kogte fuldkornsnudler
75 g rucola
2 tsk. balsamico

Energi pr. person:
300 Kcal
Fedt:
31 %
Protein:
44 %
Kulhydrat:
25 %

Sådan gør du

  1. Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
  2. Skær svampene i passende store stykker.
  3. Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
  4. Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!