Lynstegt kalv med rucola og svampe
SPONSORERET indhold

Lynstegt kalv med rucola og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
27. feb. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

250 g magert kalvekød
2 fed hvidløg
Salt og peber
300 g blandede svampe
1 tsk. olivenolie
75 g kogte fuldkornsnudler
75 g rucola
2 tsk. balsamico

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    44 %
  • Kulhydrat:
    25 %

Sådan gør du

  1. Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
  2. Skær svampene i passende store stykker.
  3. Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
  4. Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.

Anbefalet til dig