
Lynstegt kalv med rucola og svampe
En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.
preparation
Total: 20 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
250 g magert kalvekød
2 fed hvidløg
Salt og peber
300 g blandede svampe
1 tsk. olivenolie
75 g kogte fuldkornsnudler
75 g rucola
2 tsk. balsamico
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 300 Kcal
- Fedt:
- 31 %
- Protein:
- 44 %
- Kulhydrat:
- 25 %
Sådan gør du
- Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
- Skær svampene i passende store stykker.
- Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
- Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Nem aftensmad, Kalv, Sund aftensmad, Nem aftensmad, Kalv, Hovedret og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: