Lynstegt kalv med rucola og svampe
Foto: Maria Warnke Nørregaard Find opskriften her.

Lynstegt kalv med rucola og svampe

En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.

printer Print
clock 20 minutter
plate 2 personer

250 g magert kalvekød
2 fed hvidløg
Salt og peber
300 g blandede svampe
1 tsk. olivenolie
75 g kogte fuldkornsnudler
75 g rucola
2 tsk. balsamico

Energi pr. person:
300 Kcal
Fedt:
31 %
Protein:
44 %
Kulhydrant:
25 %

Sådan gør du

  1. Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
  2. Skær svampene i passende store stykker.
  3. Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
  4. Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.