Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

syltede rødløg
Foto: Nicolai Mørk

syltede rødløg

Lynsyltede rødløg

Nemme at lave og lækkert tilbehør til kød, røget fisk samt i salater og sandwich.

Print

500 g mellemstore rødløg
2,5 dl lys vineddike
2,5 dl vand
125 g fint, lyst rørsukker
1 spsk hel allehånde
½ tsk flaget havsalt

Sådan gør du:

Del løgene og skær dem i ½ cm tykke skiver og læg dem i en skål eller glas med tætsluttende låg. Hæld vineddike og vand ved, tilsæt sukker, allehånde og salt. Læg låget på og ryst det hele omhyggeligt sammen og lad derefter løgene trække køligt i 24 timer, før de serveres.

Energi pr. 100 g: 60 kcal

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Syltning