Sukkerfri brunkager
SPONSORERET indhold

Sukkerfri brunkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du Michelle Kristensens lækre opskrift på sukkerfrie brunkager med masser af krydderier og smag af jul.

Af: Michelle Kristensen Foto: Michelle Kristensen
07. dec. 2019 | Mad | ALT.dk
Ca. 25 stk. sukkerfri brunkager | Total: 25 min

Ingredienser

150 g mandelmel
2 tsk. kanel
2⁄3 tsk. nelliker
2⁄3 tsk. stødt ingefær
1 dl hakkede mandler
1 spsk. pistacienødder

1 æggehvide

40 g kokosolie

2 spsk. agavesirup 

Sådan bager du sukkerfri brunkager

  1. Bland mandelmel, krydderier og de hakkede nødder sammen og tilsæt de våde ingredienser.
  2. Ælt det hele godt sammen og læg dejen på frys i et par timer. Når dejen er næsten frossen, skæres den i tynde skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 8 minutter.
  4. Brunkagerne kan holde sig i en kagedåse i en uges tid.
  5. Husk: Dejen kan fryses.