-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Sukkerfri brunkager
Her får du Michelle Kristensens lækre opskrift på sukkerfrie brunkager med masser af krydderier og smag af jul.
Ca. 25 stk. sukkerfri brunkager
Total:25 minutter
Ingredienser
- 150 g mandelmel
- 2 tsk. kanel
- 2⁄3 tsk. nelliker
- 2⁄3 tsk. stødt ingefær
- 1 dl hakkede mandler
- 1 spsk. pistacienødder
- 1 æggehvide
- 40 g kokosolie
- 2 spsk. agavesirup
Sådan bager du sukkerfri brunkager
- Bland mandelmel, krydderier og de hakkede nødder sammen og tilsæt de våde ingredienser.
- Ælt det hele godt sammen og læg dejen på frys i et par timer. Når dejen er næsten frossen, skæres den i tynde skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 8 minutter.
- Brunkagerne kan holde sig i en kagedåse i en uges tid.
- Husk: Dejen kan fryses.