Nem brownie iskage
SPONSORERET indhold

Nem sommerdessert: Brownie iskage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet bedre end skønne isdesserter om sommeren! Denne iskage er lavet på færdiglavet vaniljeis og er derfor rigtig nem at lave, men smager stadig helt fantastisk.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
03. jul. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 personer

Ingredienser

Brownie:

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g smør
  • 4 æg
  • 250 g brun farin
  • 175 g hvedemel
  • 50 g kakao
  • ½ tsk. bagepulver

Iscreme:

  • 1 liter vaniljeis med chokolade stykker
  • 50 g hasselnødder
  • 2 Daim

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 gr. Smelt chokolade og smør over vandbad.
  2. Pisk æg og farin, til det bliver hvidt og skummende.
  3. Pisk den smeltede chokoladeblanding i dejen.
  4. Rør mel, kakao og bagepulver sammen. Vend melblandingen i kagedejen.
  5. For en bradepande (30x22 cm) med bagepapir. Kom dejen i formen, og bag kagen i 20 min., til den har sat sig. Afkøl kagen på en bagerist.
  6. Tø isen op, til den er blød. Pisk, til den er cremet. Hak hasselnødder og Daim groft. Vend de hakkede sager i iscremen.
  7. Skær kagen ud, til den passer i en sandkageform. En bund, to sider og en top. Læg en kage i bunden af en sandkageform, og kom kage i siderne af formen.
  8. Fyld op med iscreme, og slut af med kage på toppen. Så isen er spærret inde.
  9. Frys iskagen i 5 timer. Tag iskagen ud 15 min. inden servering. Skær iskagen i skiver.

Anbefalet til dig