Sangria opskrift
SPONSORERET indhold

Sangria

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server sangria enten varm eller ved stuetemperatur.

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
10. nov. 2009 | Mad | ALT for damerne
Sangria til 6 personer

Ingredienser

100 g frosne solbær
2 økologiske appelsiner
2 blommer
2 spsk sukker
1 flaske rødvin
200 ml orangejuice
500 ml mineralvand med brus (hvis serveret varm brug almindelig vand)
isterninger.

Sådan laver du sangria

1. Tø solbærrene op i et dørslag. Skyl appelsiner og blommer, og skær dem i tynde skiver.

2. Læg frugterne i en kande, drys sukkeret over, og hæld derefter rødvin og orangejuice ved. Hvis den skal serveres kold, sættes kanden i køleskabet, og kold mineralvand og isterninger hældes i lige inden serveringen.

3. Foretrækker du varm sangria, hæld da alle ingredienserne i en gryde, og varm det hele op, uden at det koger.