
SPONSORERET indhold
Sangria
Server sangria enten varm eller ved stuetemperatur.
Sangria til 6 personer
Ingredienser
100 g frosne solbær
2 økologiske appelsiner
2 blommer
2 spsk sukker
1 flaske rødvin
200 ml orangejuice
500 ml mineralvand med brus (hvis serveret varm brug almindelig vand)
isterninger.
Sådan laver du sangria
1. Tø solbærrene op i et dørslag. Skyl appelsiner og blommer, og skær dem i tynde skiver.
2. Læg frugterne i en kande, drys sukkeret over, og hæld derefter rødvin og orangejuice ved. Hvis den skal serveres kold, sættes kanden i køleskabet, og kold mineralvand og isterninger hældes i lige inden serveringen.
3. Foretrækker du varm sangria, hæld da alle ingredienserne i en gryde, og varm det hele op, uden at det koger.
Sangria opskrift
Man kan også tilsætte blomme og bær til sangria.