Pasta med mørbrad og pesto
Foto: Betina Hastoft

Pasta med mørbrad og pesto - opskrift fra Hendes Verden

Pasta med mørbrad og pesto

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

1 svinemørbrad
salt, peber
2 spsk. olivenolie
300 g pasta, f.eks. rør
1 glas god pesto
4 tomater
Pynt:
evt. frisk basilikum
Tilbehør:
kogte grønne bønner
oliven

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær den ud i 2 cm tykke bøffer. Krydr kødet med salt og peber. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom den tilbage i gryden, og vend pestoen i. Fordel pastaen på et fad eller tallerkner. Fordel mørbradbøffer og tern af tomater over. Pynt evt. med basilikum. Giv bønner og oliven til, eller fordel dem over retten.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter, Pesto og Hovedret