Opskrift på poussiner med spinat

Poussiner med spinat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    61 %

4

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 2 rensede poussiner à 400 g
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • 2 tsk honning
  • 1 spsk balsamico
  • rosmarin.
  • Spinatsalat med bulgur, rosiner og nødder:
  • 2 dl fuldkornsbulgur
  • 2 dl kogende vand eller bouillon
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g blommetomater i halve
  • 50 g babyspinat
  • 1 fintsnittet rødløg
  • 1 dl rosiner – Sultanas
  • 20 g hassel- eller valnøddekerner.
  • 1 pakke fuldkornsnanbrød.

Sådan gør du

  1. Del poussinerne, skyl og dup dem tørre med køkkenrulle. Pensl dem med olie, gnid dem med salt, peber, honning og balsamico.
  2. Grill poussinerne over gode gløder, ca. 12 minutter på hver side.
  3. Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand eller bouillon over og lad den trække, til den har opsuget væden.
  4. Rør grynene løse med en gaffel, smag til med salt og peber, samt knust hvidløg.
  5. Vend tomater, spinatblade, rødløg, rosiner og nødder i og servér salaten til de grillede poussiner.

Tip

Salaten kan også laves med fuldkornscouscous.