Opskrift på poussiner med spinat
SPONSORERET indhold

Poussiner med spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
20. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

2 rensede poussiner à 400 g
1 spsk olivenolie
salt, peber
2 tsk honning
1 spsk balsamico
rosmarin.
Spinatsalat med bulgur, rosiner og nødder:
2 dl fuldkornsbulgur
2 dl kogende vand eller bouillon
1-2 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
250 g blommetomater i halve
50 g babyspinat
1 fintsnittet rødløg
1 dl rosiner – Sultanas
20 g hassel- eller valnøddekerner.
1 pakke fuldkornsnanbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    61 %

Sådan gør du

Del poussinerne, skyl og dup dem tørre med køkkenrulle. Pensl dem med olie, gnid dem med salt, peber, honning og balsamico.
Grill poussinerne over gode gløder, ca. 12 minutter på hver side.
Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand eller bouillon over og lad den trække, til den har opsuget væden.

Rør grynene løse med en gaffel, smag til med salt og peber, samt knust hvidløg.
Vend tomater, spinatblade, rødløg, rosiner og nødder i og servér salaten til de grillede poussiner.