-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Rabarbersirup
Den smukke sirup kan bruges til både saft og desserter.

RABARBERSIRUP
Tid: ca. 45 min.
(ca. 1 l)
1 kg rabarber
10 klaser hyldeblomster
1 kg sukker
½ l vand
1 stang vanilje
atamon
1. Rengør rabarberne, og skær dem i små stykker. Klip stilkene af hyldeblomsterne.
2. Hæld rabarber, hyld, sukker og vand i en gryde. Halver vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom korn og stænger i gryden, og kog op. Lad det simre i 20 minutter, til rabarberne er kogt helt
ud.
3. Si saften, og kog den, til den har konsistens som sirup. Skold en flaske, skyl den evt. i atamon, og hæld siruppen på.
TIP
Rabarber kan let fryses i små stykker og tøs op til marmelade, kompot og kager. De sene sorter er mest egnede til frysning.

RABARBERSIRUP MED PROSECCO
En fantastisk velkomstdrink!
Hæld ca. ½ spsk. sirup i et glas, og fyld op med prosecco. Server med isterninger, og pynt med små rabarberstængler.
► SE OGSÅ: Råsyltede rabarber
► SE OGSÅ: Rabarber-jordbærmarmelade
► SE OGSÅ: Lækker rabarber-cheesecake