Scones med korender
SPONSORERET indhold

Scones med korender

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
05. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 15 stk.

Ingredienser

325 g mel, 50 g korender
2 spsk. sukker
2 spsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
50 g blødt smør
1 æg
1½ dl mælk
sammenpisket æg til pensling

  1. Bland alle de tørre ingredienser, og gnid smørret sammen med det tørre. Pisk æg og mælk sammen. Hæld blandingen i en fordybning i melet, og brug en dejskraber til at blande dejen med. Ælt den meget kort, vend den ud på et stykke bagepapir, og glat den ud i 2½ cm’s tykkelse.
  2. Stik dejen ud i cirkler (ca. 6 cm i diam.), og flyt dem forsigtigt fra hinanden.
  3. Pensl overfladen af de små brød, og bag dem ved 225 gr. i ca. 14 min.