Scones med korender

Foto: Jesper Glyrskov

Scones med korender - opskrift fra Hendes Verden

Scones med korender

Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.

Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate ca. 15 stk.
Ingredienser

325 g mel, 50 g korender
2 spsk. sukker
2 spsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
50 g blødt smør
1 æg
1½ dl mælk
sammenpisket æg til pensling

  1. Bland alle de tørre ingredienser, og gnid smørret sammen med det tørre. Pisk æg og mælk sammen. Hæld blandingen i en fordybning i melet, og brug en dejskraber til at blande dejen med. Ælt den meget kort, vend den ud på et stykke bagepapir, og glat den ud i 2½ cm’s tykkelse.
  2. Stik dejen ud i cirkler (ca. 6 cm i diam.), og flyt dem forsigtigt fra hinanden.
  3. Pensl overfladen af de små brød, og bag dem ved 225 gr. i ca. 14 min.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Scones og Bageopskrifter