Spaghetti med kylling og parmesandressing
I Italien kan de bare det der med at få få gode ting til at smage godt sammen.
Ingredienser
400 g pasta, spaghetti, macaroni eller penne
500 g kyllingebryst
1 spsk timian, hakket
1-2 spsk solsikke olie/vegetabilsk
100 g bacon i strimler, sprød stegt
100 g crutoner
50 g parmesan.
Parmesandressing:
50 g parmesan, fintrevet
1 fed hvidløg
1 tsk Dijonsennep
1-2 anjoser (kan udelades)
2 dl yoghurt naturel, 10 %
salt
sort peber
ekstra parmesan til drys.
Sådan laver du spaghetti med kylling
1. Blend alle ingredienserne til parmesandressingen. Smag til med salt og peber.
2. Kog pastaen efter pakkens anvisning, kom pastaen i en sigte og hold den varm.
3. Skær kyllingen i lange, tynde skiver og vend den sammen med timian, salt og peber.
4. Steg kyllingen godt igennem på en varm pande i olie i 2-3 min.
5. Steg baconen sprødt på en pande. Kom pastaen op i en stor skål og vend det sammen med kylling, bacon, crutoner og parmesanyoghurt.
6. Fordel retten i 4 tallerkener eller i en stor skål og drys med revet parmesan.
Prøv også mexicansk quesadilla-sandwich