Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich
Foto: Line Thit Klein Mexikansk quesadilla-sandwich

Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich

Mexikansk quesadilla-sandwich

Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.

45 minutter
Print
4

1 aubergine
2 spsk olivenolie

2 mozzarellaoste i vand

4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter

100 g revet mozzarella/ost

50 g revet parmesan

1 dl fromage frais eller yoghurt naturel

50 g rucola.

 

Basilikumsolie:

½ bundt basilikum

1 dl olivenolie

2 tsk hvidvinseddike

salt

sort peber

Sådan laver du mexikansk quesadilla

Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.

Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.

Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.

Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.

Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat

Se, hvad vi ellers skriver om: Quesadillas, Tortilla, Sandwich, Tømmermændsmad, Wrap, Mexicansk mad og Hovedret