
Mexikansk quesadilla-sandwich
Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.
Ingredienser
1 aubergine
2 spsk olivenolie
2 mozzarellaoste i vand
4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter
100 g revet mozzarella/ost
50 g revet parmesan
1 dl fromage frais eller yoghurt naturel
50 g rucola.
Basilikumsolie:
½ bundt basilikum
1 dl olivenolie
2 tsk hvidvinseddike
salt
sort peber
Sådan laver du mexikansk quesadilla
Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.
Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.
Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.
Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.
Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat