-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat
En ret med asiatiske undertoner fra tigerrejser, chili og koriander.
4
Total:55 minutter
Ingredienser
- 300 g majs, friske eller frosne (optøede)
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 æg
- 1 halv tsk chiliflager
- 8-10 tigerrejer uden skal, grofthakket
- salt
- sort peber
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 1 halvt bundt koriander, grofthakket
- 1 rødløg, finthakket
- 1-2 spsk olivenolie
- 200 g cherrytomater på stilk
Sådan laver du majskager
- Start med at klippe tomaterne ud i fire buketter. Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 12-15 min.
- Blend 200 g af majsene med hvidløg til en fin puré. Bland mel og bagepulver i, og blend det i sammen med æggene et ad gangen.
- Vend de sidste majs, rejer og chiliflager i, og krydr med salt og peber. Steg majskagerne af i olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
- Bland koriander med rødløg og olivenolie.
- Anret de varme majskager med tomater og koriandersalat.
- Prøv også moules marinière med fennikel