Squashspaghetti med bolognese
Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".
Ingredienser
Squashspaghetti med bolognese
20 g parmaskinke
25 g løg
1 fed hvidløg
170 g magert hakket oksekød
1 stilk bladselleri
150 g dåsecherrytomater
10 g tomatpuré
2 tsk oregano timian rosmarin
salt
peber
150 g squash
5 g parmesan
Næringsindhold
-
Energi pr. person:339 Kcal
-
Fedt:27 %
-
Protein:55 %
-
Kulhydrat:18 %
Sådan laver du squashspaghetti med bolognese
Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.
Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.
Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.
Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.
Tip
Lav en kæmpeportion bolognese, den danner en fin ’grundsovs’ til chili con carne eller lasagne.