Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Squashspaghetti med bolognese
Foto: Vægtkonsulenterne Squashspaghetti med bolognese

Opskrift på squashspaghetti med bolognese

Squashspaghetti med bolognese

Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".

30 minutter
Print
Squashspaghetti med bolognese til 1 person

Squashspaghetti med bolognese

20 g parmaskinke
25 g løg
1 fed hvidløg
170 g magert hakket oksekød
1 stilk bladselleri
150 g dåsecherrytomater
10 g tomatpuré
2 tsk oregano timian rosmarin
salt
peber
150 g squash
5 g parmesan

Energi pr. person:
339 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
55 %
Kulhydrant:
18 %

Sådan laver du squashspaghetti med bolognese

Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.

Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.

Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.

Tip

Lav en kæmpeportion bolognese, den danner en fin ’grundsovs’ til chili con carne eller lasagne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kødsovs, Sund aftensmad, Oksekød og Hovedret