Squashspaghetti med bolognese

Foto: Vægtkonsulenterne Squashspaghetti med bolognese

Opskrift på squashspaghetti med bolognese

Squashspaghetti med bolognese

Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Squashspaghetti med bolognese til 1 person
Ingredienser

Squashspaghetti med bolognese

20 g parmaskinke
25 g løg
1 fed hvidløg
170 g magert hakket oksekød
1 stilk bladselleri
150 g dåsecherrytomater
10 g tomatpuré
2 tsk oregano timian rosmarin
salt
peber
150 g squash
5 g parmesan

Energi pr. person:
339 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
55 %
Kulhydrat:
18 %

Sådan laver du squashspaghetti med bolognese

Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.

Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.

Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Lav en kæmpeportion bolognese, den danner en fin ’grundsovs’ til chili con carne eller lasagne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kødsovs, Sund aftensmad, Oksekød og Hovedret