Squashspaghetti med bolognese
SPONSORERET indhold

Squashspaghetti med bolognese

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
Squashspaghetti med bolognese til 1 person | Total: 30 min

Ingredienser

Squashspaghetti med bolognese

20 g parmaskinke
25 g løg
1 fed hvidløg
170 g magert hakket oksekød
1 stilk bladselleri
150 g dåsecherrytomater
10 g tomatpuré
2 tsk oregano timian rosmarin
salt
peber
150 g squash
5 g parmesan

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    339 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    55 %
  • Kulhydrat:
    18 %

Sådan laver du squashspaghetti med bolognese

Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.

Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.

Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.

Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.