SPONSORERET indhold
Veggiesalat de luxe
Her er en skøn og sund salat, der både kan nydes lun, men som også sagtens kan spises dagen efter som madpakke.
2 personer |
Total: 35 min
Ingredienser
2 store søde kartofler
Dressing:
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. flydende honning
1 spsk. misopasta
1 spsk. limesaft
1 spsk. soja
1½ spsk. mayonnaise
Desuden:
4-6 kejserhatte
Lidt olie til stegning
Salt
2 håndfulde rucola
2 dl bælgede edamamebønner
½ bundt forårsløg
Næringsindhold
-
Energi pr. person:482 Kcal
-
Fedt:45 %
-
Protein:14 %
-
Kulhydrat:41 %
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader. Skrub kartoflerne, og skær dem i skiver.
- Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, dryp dem med lidt olie og drys dem med salt.
- Bag dem møre i den varme ovn i 20-25 minutter.
- Rist imens sesamfrøene på en tør, varm pande i 1-2 minutter, eller til de dufter.
- Kom dem i en morter, og knus dem. Rør sesamfrø med honning, miso, lime, soja og til sidst mayonnaise. Smag til.
- Skær svampene i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en stor, varm pande. Krydr med salt.
- Snit forårsløgene fint. Anrét svampe, søde kartofler, rucola og edamamebønner i to store skåle.
- Top med dressing og forårsløg. Servér straks.