Veggiesalat de luxe
SPONSORERET indhold

Veggiesalat de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er en skøn og sund salat, der både kan nydes lun, men som også sagtens kan spises dagen efter som madpakke.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. jan. 2019 | Mad | Fit living
2 personer | Total: 35 min

Ingredienser

2 store søde kartofler 

Dressing:

2 spsk. sesamfrø
1 spsk. flydende honning
1 spsk. misopasta
1 spsk. limesaft
1 spsk. soja
1½ spsk. mayonnaise

Desuden:

4-6 kejserhatte
Lidt olie til stegning
Salt
2 håndfulde rucola
2 dl bælgede edamamebønner
½ bundt forårsløg

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    482 Kcal
  • Fedt:
    45 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    41 %

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Skrub kartoflerne, og skær dem i skiver.
  2. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, dryp dem med lidt olie og drys dem med salt.
  3. Bag dem møre i den varme ovn i 20-25 minutter.
  4. Rist imens sesamfrøene på en tør, varm pande i 1-2 minutter, eller til de dufter.
  5. Kom dem i en morter, og knus dem. Rør sesamfrø med honning, miso, lime, soja og til sidst mayonnaise. Smag til.
  6. Skær svampene i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en stor, varm pande. Krydr med salt.
  7. Snit forårsløgene fint. Anrét svampe, søde kartofler, rucola og edamamebønner i to store skåle.
  8. Top med dressing og forårsløg. Servér straks.

Anbefalet til dig