Lun græskarsalat med persille
SPONSORERET indhold

Lun græskarsalat med persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det behøver slet ikke at være besværligt at lave en smuk salat. Prøv dig frem med denne lækre en af slagsen.

Af: Louisa Lorang Foto: Ander Schønnemann
02. jan. 2019 | Opskrift | Fit living
4 personer

Ingredienser

1 hokkaido
Olivenolie
Salt

Dressing:

1 spsk. tahini
1 spsk. citronsaft
2-3 spsk. vand

Desuden:

1 granatæble
1 stort bundt persille

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    167 Kcal
  • Fedt:
    40 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    45 %

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skrub græskarret, og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i både.
  3. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og bag dem i den varme ovn, til de er gyldne og møre, det tager cirka 25 minutter.
  4. Rør en dressing af tahini, citronsaft og vand.
  5. Skær granatæblet i kvarte, og vrik kernerne ud, og kassér alt det hvide.
  6. Vend de varme græskarbåde med grofthakket persille.
  7. Anrét det på et fad. Top med tahinidressing, granatæbler og ristet sesam og servér straks.

Anbefalet til dig