SPONSORERET indhold
Lun græskarsalat med persille
Det behøver slet ikke at være besværligt at lave en smuk salat. Prøv dig frem med denne lækre en af slagsen.
4 personer
Ingredienser
1 hokkaido
Olivenolie
Salt
Dressing:
1 spsk. tahini
1 spsk. citronsaft
2-3 spsk. vand
Desuden:
1 granatæble
1 stort bundt persille
Næringsindhold
-
Energi pr. person:167 Kcal
-
Fedt:40 %
-
Protein:15 %
-
Kulhydrat:45 %
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skrub græskarret, og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i både.
- Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og bag dem i den varme ovn, til de er gyldne og møre, det tager cirka 25 minutter.
- Rør en dressing af tahini, citronsaft og vand.
- Skær granatæblet i kvarte, og vrik kernerne ud, og kassér alt det hvide.
- Vend de varme græskarbåde med grofthakket persille.
- Anrét det på et fad. Top med tahinidressing, granatæbler og ristet sesam og servér straks.