Opskrift: Sukkerfri cheesecake med blåbær
Nem opskrift på hjemmelavet, sukkerfri cheesecake med blåbær.
Denne opskrift på sukkerfri cheesecake med blåbær er udviklet af Vægtkonsulenterne. Find flere sukkerfri desserter fra Vægtkonsulenterne her. Opskriften kan bruges af diabetikere.
Blåbær cheesecake
4 portioner
160 g rasp
4 spsk sukrin
60 g fedtstof
100 g ricotta (max 45+)
4 stk æg
200 g drænet yoghurt 7%
8 spsk sukrin
400 g blåbær
Sådan gør du
Bland rasp, sukrin og fedtstof sammen og pres det ud i en lille tærteform. Pisk ricottaost, æg og yoghurt sammen med sukrin og hæld massen over den fastpressede raspmasse. Drys dernæst blåbærrene på og bag cheesecaken i en 175° varm ovn i cirka 50 minutter, til kagen har sat sig. Køl cheesecaken helt af, inden den serveres.