-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Pandekager med rodfrugter
En god og mættende frokostret.
Ingredienser
- 300 g fintrevne rodfrugter, f.eks. selleri, gulerod, jordskok og pastinak
- lidt salt
- 2 æg
- finthakkede krydderurter, f.eks. persille
- peber
- evt. 3 tsk mel
- 1 tsk olivenolie
- 30 g brød
- eventuelt en grøn salat
- Rodfrugterne rives fint, lægges i en si og saltes let. Lad det stå i 15 minutter. Pres al væden fra og bland rodfrugterne med æg, krydderurter og peber. Tilsæt eventuelt mel, hvis grønsagsmassen er for våd.
- Smør et stykke bagepapir med olivenolie og læg grønsagsmassen på papiret i flade, små pandekager eller i én stor. Bages i en ovn i ca 20 minutter ved 200°, eller til de er gyldne.
- Serveres med et stykke brød til og eventuelt en grøn salat.