Pæresnitter med chokoladesovs

Pæresnitter med chokoladesovs

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Pæresnitter:
  • 250 g butterdej
  • 4 pærer (f.eks. conference)
  • 4 spsk appelsin- eller abrikosmarmelade
  • Chokoladesovs:
  • 1 dl piskefløde
  • 50-75 g mørk chokolade (hakket)
  • 15 g smør

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Del butterdejen i 4rektangler eller kvadraterog læg dem på en bageplademed bagepapir.
  3. Skræl pærerne, halvérdem og udbor kernehusene.Skær dem i tyndeskiver og læg dem taglagtpå dejstykkerne.
  4. Smelt marmeladen(i gryde eller mikroovn)og pensl den på pærerne.
  5. Bag snitterne midti ovnen i 20-25 min.
  6. Sovs: Smelt fløde, chokoladeog smør sammeni en gryde og drypchokoladesovsen oversnitterne.