pastaret med rejer

Pasta, karrystegte rejer & porrer

Lækker mad på 20 minutter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    60 %

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 3-4 snittede porrer
  • 300 g store rejer
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld rucola
  • salt, peber
  • 1 dl af kogevandet fra pastaen
  • 1 dl fløde 9%

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen. Afdryp, hold den varm og gem ca. 1 dl af kogevandet.
  2. Varm olien i en stor sauterepande og svits karryen heri. Tilsæt derefter porrer og rejer og steg videre under omrøring i et par minutter. Tilsæt kogevand fra pastaen samt fløde, lad det hele snurre i yderligere et par minutter. Vend pastaen i retten, smag til med salt, peber, persille samt rucola og server omgående.