Fuldkornspasta med edamamebønner

Fuldkornspasta med edamamebønner

Pasta med power.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 350-400 g edamamebønner (frosne, bælgede)
  • salt, peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 1 god håndfuld babyspinat
  • 300 g fuldkornspasta
  • ca. 1 dl kogevand fra pastaen
  • 2 spsk reven skal af økologisk citron/> 8-12 skiver parmaskinke eller bresaola 1 lille potte persille
  • 25 g pecorino

Sådan gør du:

  1. Tø bønnerne op, mos dem let med en gael, og smag til med salt og peber. Varm olien i en pande, der er stor nok til også at kunne rumme pastaen, og svits hvidløg og spinat let heri. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af pastavandet. Vend pasta og de mosede bønner med hvidløg og spinat. Tilsæt kogevandet lidt efter lidt. Smag til med salt, peber og citronskal, og server med parmaskinke eller bresaola, pecorino og persille.