pastasalat

Pasta napolitana

Pastaret med masser af god smag og aroma fra tomater & chorizo

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    610 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 500 g cherrytomater
  • 100 g chorizo i skiver
  • 350 g kyllingeinderfilet
  • 1 tsk olivenolie
  • salt, peber
  • 1 tsk stødt oregano
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 bakke babyspinat
  • 1 håndfuld basilikum
  • 25 g høvlet parmesan
  • 200 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Skær tomaterne i halve, vend dem med chorizo, kyllingekød samt olivenolie, salt, peber og oregano. Sæt det hele i ovnen, og bag det ved 225° i 12-15 minutter. Kog og afdryp pastaen. Vend den med tomater, chorizo og kylling samt den væde, der er ved. Til sidst vender du spinat og basilikum i, drys med flager af parmesan, og server med brød.