-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Peanutbutter cookies
Lækre amerikanske peanutbutter cookies.
24 stk.
Ingredienser
- Peanutbutter cookies
- 225 g blødt smør
- 250 g sukker
- 100 g sirup, gerne ahorn
- 2 æg
- 150 g crunchy peanutbutter
- 325 g hvedemel
- 1½ tsk. natron
- 1 tsk. vaniljeessens el. vaniljesukker
- 100 g ristede saltede peanuts, grofthakkede
- 100 g hakket mørk chokolade
- Rør smørret med sukker og sirup, til det er luftigt. Rør et æg i ad gangen. Kom peanutbutter, hvedemel, natron og vaniljeessens i. Rør ca. 2 min. Vend peanuts og chokolade i.
- Sæt 2 spsk. dej til hver kage i toppe med god afstand mellem kagerne. Du får ca. 4 plader i alt. Pres toppene lidt flade til en højde på 2 cm.
- Bag kagerne ved 175 gr. i 12-15 min. på midterste ovnribbe.
- Afkøl kagerne, og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.