-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Pighvar med hollandaisesauce
Lækker pighvar med cremet hollandaise & nye kartofler.
4 personer
Ingredienser
- Pighvar med hollandaisesauce
- 1 pighvar ca. 1 kg
- Kogelage:
- 2 dl vand
- 2 dl tør hvidvin
- salt, peber
- persille
- Hollandaisesauce:
- 4 æggeblommer
- 2 spsk. vand
- saften af ½ citron
- 125 g blødt smør
- ca. 1 dl kogelage fra fisken
- salt, peber
- Tilbehør:
- kogte nye kartofler og salat
- Skyl pighvaren underkoldt vand. Klip finnerne af.Læg fisken i en stor bradepandeevt. ovnens bradepande.Krydr fisken medsalt og peber. Hæld vin ogvand ved. Stil fisken i ovnenved 200 gr. på midtersteovnribbe ca. 20 min.
- Lad pighvaren trække ca.3-5 min. Læg forsigtigt fiskenpå et fad, og pynt medpersille. Du kan også fjerneskind og ben og portionsanrettefisken.
- Pisk æggeblommernemed vand og citronsaft ien lille gryde. Stil grydeni kogende vand i en størregryde. Pisk hele tiden i æggene,mens der tilsættessmå klumper smør, sompiskes ind i æggene. Rør tilsidst kogelagen i saucen, ogsmag til med salt og peber.Server saucen straks. Saucenmå ikke koge, da denså skiller. Rester af saucenkan ikke gemmes. Du kanogså vende flødeskum af 1dl piskefløde i saucen sammenmed 2-3 spsk. hakketpersille eller dild.14