-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Sådan laver du en lækker misosuppe
Selvom det ikke lyder som det mest madpakkevenlige, er denne suppe meget nem at have med. Det kræver dog, at du har enten kogt vand på termokande med, eller at du kan koge vand, der hvor du skal spise. Har du en rest kylling eller bøf, er det rigtigt godt i suppen.
Ingredienser
- 2 supper
- 50 g sobanudler
- 2 spsk sesamfrø
- ½ bundt forårsløg
- 2 håndfulde babyspinat
- 50 g enoki svampe evt. lidt hakket chili
- Suppe:
- 2 spsk mørk miso
- 2 spsk soja
- ½ lime, saft heraf
- 8 dl kogende vand
Opskrift: Let misosuppe
- Kog nudlerne ganske kort, de skal endelig ikke have for meget og ofte kortere tid, end der står på pakken. Skyl dem i koldt vand.
- Rist sesamfrø på en tør, varm pande i et minut eller to, til de hopper og dufter. Tag dem af panden. Snit forårsløgene fint, og fordel nudler, forårsløg, spinat, svampe, sesam og evt. chili i to store sylteglas eller praktiske bøtter med låg.
- Rør miso, soja og lime sammen, og fordel det i bøtterne. Når du skal spise, hælder du simpelthen 4 dl kogende vand over hver suppe, og rører misoen ud.
- Nyd varm, skøn og frisk suppe.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Let og lækker linsesalat