-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Salat med kylling og hyldeblomstdressing
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- grøn salat
- 6 grønne asparges (renset)
- 6 jordbær (rensede, i skiver)
- 150-250 g stegt kyllingebryst (i tynde skiver)
- evt. brød
- Dressing:
- 1 tsk dijonsennep
- 2 spsk konc. hyldeblomstsaft
- ½ spsk citronsaft
- 3 spsk jomfruolivenolie
- salt og peber
- Skyl og slyng salaten.
- Skær de rensede aspargesi tynde aflange båndmed en kartoffelskræller.
- Anret kyllingekødetmed salat, asparges ogjordbær.
- Pisk dressingen sammenog smag til med saltog peber. Dryp den oversalaten og servér den somforret eller frokostret –evt. med brød til.