-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækre scones med tranebær og chokolade
Denne opskrift er altid en sikker vinder. Supernem og hurtig.
30 små scones
Ingredienser
- 200 g rugmel
- 300 g hvedemel
- 25 g bagepulver
- 40 g sukker
- 5 g salt
- 4 dl kærnemælk
- 180 g koldt smør
- 1 dl tranebær
- 1 dl hakket mørk chokolade
Sådan gør du:
- Alle de tørre ingredienser blandes i en skål, og kærnemælken tilsættes. Når dejen hænger sammen, tilsættes smør hakket i tern, tranebær og chokolade. '
- Dejen æltes eller røres på en røremaskine, men kun lige indtil det hele hænger sammen. Der skal være smørklumper i dejen. Dejen er lidt klistret. Smørklumperne gør, at den færdige scone bliver lidt wienerbrødsagtig.
- Strø godt med mel på bordet. Hæld dejen ud på melet, og pres eller rul, til dejen er ca. 2 cm tyk. Scones stikkes bedst ud med en udstikker, alternativt bruges et glas. Glas eller udstikker dyppes i mel, så slipper dejen lettere.
- Restdejen samles, hver gang der er stukket ud på hele pladen og trykkes ud på ny, indtil der ikke er mere dej.
- Når alle scones er fordelt på 3-4 bageplader, sættes to plader ad gangen i ovnen ved 225 °C i 10-15 minutter. Efter endt bagning afkøles de på en bagerist.