kylling

Sesamstegt kylling med kokosris

Saml det hele i ét fad – så bliver det næsten ikke lettere.

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst med skind
  • salt, peber
  • 4 spsk sesamfrø
  • 1 spsk olie til bruning
  • 250 g fuldkornsris
  • 1-2 spsk friskreven ingefær
  • 2-3 spsk kokosflager
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • 100 g sukkerærter
  • 1 bdt. koriander
  • ½-1 strimlet agurk
  • Yoghurt-tahini:
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk tahinipasta
  • 1 pakke fuldkornsnaan

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 250°. Bland salt, peber og sesamfrø, og vend kyllingekødet heri. Brun det på panden på begge sider.
  2. Kog risene, bland og smag dem til med ingefær, kokos og forårsløg, og bred dem ud i et ovnfast fad. Læg kyllingestykkerne ovenpå, og sæt det hele i ovnen i 10-12 minutter.
  3. Server med sukkerærter, koriander, lange strimler agurk, yoghurt-tahini samt lunt naan.
  4. Energi pr. person: 700 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%