ovnbagte kartofler

Små krydrede & ovnbagte kartofler

Lækkert tilbehør, som passer til det meste.

4

Ingredienser

  • 1,25 kg små, nye kartofler
  • 1 spsk flaget havsalt
  • 1 spsk knuste fennikelfrø
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 bdt snittede radiser
  • 1 bdt brøndkarse
  • Dressing:
  • 1,5 dl fraiche 9%
  • 2-3 tsk wasabi.

Sådan gør du:

  1. Skrub, tør og del kartoflerne i halve eller kvarte alt efter størrelsen. Vend dem med havsalt, fennikelfrø og olivenolie, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne møre ved 200° en halv times tid. Vend rundt i dem undervejs. Mens kartoflerne bager, så rør dressingen sammen, og smag den til. Vip kartoflerne over på et serveringsfad, og lad dem afkøle en smule. Top med radiser og brøndkarse. Server med dressingen.
  2. Energi pr. person: 340 kcal, fedt 30%, protein 8%, kulhydrat 62%